Vissza a főoldalra
Marziah Karch
Az Android munkában – Teljesítmény profiknak
B5, kartonált ♦ 264 oldal ♦ Ára: 5 600 Ft áfával ♦ ISBN 978-963-9863-18-7
Android telefonokhoz nélkülözhetetlen!
Az Android munkában Teljesítmény profiknak
    Az Android új, az Android nyílt forráskódú, az Android nagyszerű. Az üzleti élet egyre komolyabb szereplője. A könyv bemutatja, hogy az Android hogyan fogható munkára, és hogyan használhatjuk fel hatékonyan az üzletmenetben. A könyv az üzleti felhasználó számára megfelelő Android telefon kiválasztásának feladatát is új megvilágításba helyezi.
    Ha most szereztük be első Androidos okostelefonunkat, vagy most próbáljuk telefonunkat hatékony eszközként használni, e könyv remek kiindulópont lesz. Megtanulhatjuk az e-mailek és a feladatok kezelését, azt, hogyan szabadulhatunk meg a tengernyi játéktól, és hogyan kereshetünk a különböző szakterületek számára specializált hatékony eszközöket.
    Azok számára, akiket jobban érdekel az Anrdoid vállalati bevezetése, a könyv függeléke az Android telefonok felügyeletével, az egyedi felületek létrehozásával és a vállalatokra szabott alkalmazások készítésével foglalkozik.
    A könyv főbb témái:

♦ A megfelelő androidos telefon kiválasztása
♦ A levelezőrendszer és a naptár integrálása
♦ Térképes navigáció az üzleti utakon
♦ Szakmai alkalmazások keresése
♦ Együttműködés a munkatársakal kisebb vagy nagyobb csoportokban
♦ Az Android testre szabása

Ez a könyv mindazok számára hasznos lehet, Androidos telefon vásárlását tervezik, vagy a közelmúltban beszereztek egyet. A webtervezők, az írók, az egészségügyi dolgozók, az ügyvédek és az oktatók jó hasznát vehetik egy Androidos telefonnak, s az végre ürügy lehet mobilinternet-előfizetés vásárlására is.