Vissza a főoldalra | Vissza a könyvlistába
Jerry Honeycutt
Bemutatkozik a Microsoft Windows 2000 Professional
Megjelent: 2000 április • Formátum: B/5 • 377 oldal • 4500 Ft áfával
(Eredeti kiadás: Honeycutt, Jerry: Inrtroduction Microsot Windows 2000 Professional. Microsoft Press, 1999.)
Látjuk a Microsoft Windows család jövőjét -készüljünk fel most a bevezetésére! Könyvünk az első részletesebb merítés a Microsoft Windows 2000 Professionalből, az új generációjú - a Windows NT Workstation technológiájára épülő - asztali operációs rendszerből, mely az elképzelhető legjobb teljesítményt nyújtja minden eddiginél gyorsabb és egyszerűbben kezelhető Windows-környezetben. Gyakorlatias, előretekintő segédletünk a rendszer értékeléséhez és bevezetésének megtervezéséhez ad első információt -előzetes áttekintést, segítségül a bevezetés végrehajtásához és a fenntartási költségek csökkentéséhez:

A kulcsfontosságú rendszerelemek és -szolgáltatások részletes bemutatásán keresztül megismerkedhetünk a rendszer képességeivel, és az egymásra hivatkozó fejezetek tanulmánozása révén tovább mélyíthetjük a nyert információt!

Összehasonlíthatjuk a Windows 2000 szolgáltatásait és teljesítményét a többi, ügyfeleknek szánt Windows operációs rendszerével, beleértve a Windows NT Workstation 4.0-t és a Windows 98-at!

Megismerhetjük, hogyan csökkenti a Windows 2000-környezet a fenntartás költségeit - segédletünk a technológia üzleti előnyeire, az azok kihasználására való felkészülésre összpontosít. Megkezdhetjük el az áttérés megtervezését: tekintsük át a telepítés követelményeit, a hardver és a szoftver kompatibilitását, a hálózati támogatást, a rendszerkezelést és a teljesítménybeli lehetőségeket!

A gyakorlati javaslatok elfogadásával az új rendszer bevezetése egyszerűbb lesz, és a legkevesebb áldozattal jár majd.