Vissza a főoldalra | Vissza a könyvlistába
Microsoft
Visio 2002 lépésről lépésre
B5, fóliázva, ISBN 963 9131 47 4, 280 oldal CD-melléklettel 6000 Ft áfával
Tapasztalni fogjuk mennyire egyszerűen és gyorsan elsajátíthatjuk, hogyan kell professzionális minőségű diagramokat és ábrákat készíteni a Visio 2002-es verziójával. A Lépésről lépésre sorozat lehetővé teszi, hogy csak azokat a leckéket vegyük át, amelyekre szükségünk van, de akár az elejétől a végéig is átvehetjük a könyvet. Bármelyik megoldást választjuk, mi magunk ütemezzük a tanulást, így azt a tudást sajátíthatjuk el és gyakorolhatjuk, amelyre éppen szükségünk van, és akkor, amikor szeretnénk.
A leggyorsabban formázhatunk meg, színezhetünk ki, méretezhetünk át és kapcsolhatunk össze alakzatokat és ábrákat.
Létrehozhatunk bármilyen ábrát a legegyszerűbb folyamatábráktól és idősoroktól, az összetett szervezetihierarchia-ábrákig és hálózati diagramokig, ezért kiválóan alkal-mazható munkatervek, pályázatok és vállalati stratégiai tervek elkészítéséhez.
Hozzáadhatjuk egyszerű rajzainkat a Microsoft Office dokumentumokhoz, elektro-nikus levelekhez, vagy publikálhatjuk azokat a weben, és használhatunk olyan speciális összekötő elemeket, amelyek segítenek szinkronban tartani a különböző helyekre beillesztett ábrákat az eredeti Visio-dokumentummal.
Elkészíthetjük saját stenciljeinket és sablonjainkat.
A könyvhöz adott CD-ROM-on megtalálható a Visio 30 napos próbaverziója, valamint az összes gyakorlófájl, melyek segítségével a gyakorlatban is kipróbálhatunk mindent, amiről a könyvben olvashatunk.
1; A számozott lépések könnyen követhetők.
2; Képernyőábrák segítik a munkánk ellenőrzését.
3; A tippek hasznos tanácsokat adnak.
4; A CD-ROM-on található fájlok segítségével gyakorolhatjuk az elsajátított készségeket.
5; Hibaelhárítási tanácsok segítenek problémáink megoldásában.