Vissza a főoldalra | Vissza a könyvlistába
Kis Balázs:
Windows NT Server 4.0 rendszergazdáknak. Bevezetés a Windows NT Server operációs rendszerre épülő hálózatok tervezésébe,adminisztrációjába és üzemeltetésébe. Második, változatlan kiadás.
Megjelent: 1997. április • Formátum: B/5 • 172 oldal • 2200 Ft áfával
A Windows-kapcsolatok sorozat új kötete folytatása az eddig megjelent köteteknek. Az olvasó ebben a könyvben már olyan ismereteket talál, amelyek a Windows NT Server 4.0 operációs rendszerre épülő számítógép-hálózatok önálló tervezéséhez és üzemeltetéséhez szükségesek.
Egy nagy, összetett hálózat megtervezése és működtetése a hálózatban működő operációs rendszerek mély ismeretét igényli, és jelentős számítástechnikai tudást is követel. A kötet az előbbi szakismeret megszerzésében kíván segíteni: elsősorban azoknak a rendszergazdáknak szól, akik szeretnék a Windows NT Server képességeit jobban kihasználni vagy hálózatukat a Windows NT Serverre építve átszervezni. Haszonnal forgathatják a könyvet azok is, akik a Windows NT Server 3.51 változatáról térnek át az új rendszerre, és arra kíváncsiak, milyen új szolgáltatásokat nyújt a 4.0 változat a hálózatok adminisztrációjában.
Aki ismeri a Windows-kapcsolatok sorozat eddigi köteteit, remélhetőleg úgy érzi majd, könyvespolca az új kötettel teljesebbé vált, a benne levő ismeretek hasznosan egészítik ki a korábbi könyvekben leírtakat. Azonban a szerzők és a kiadó szándéka szerint az az olvasó sem csalódik majd, aki a sorozatból először ezzel a könyvvel találkozik: számítástechnikai tudása és a Windows-hálózatokban szerzett eddigi tapasztalatai alapján jól használható segédanyagot kap hálózata üzemeltetéséhez.