Vissza a főoldalra
Wei-Meng Lee
Az iPhone SDK programozása Objective-C nyelven
B5, keménytáblás ♦ 544 oldal ♦ 8 500 Ft
Az Android munkában Az iPhone-alkalmazások fejlesztését nem nehéz megtanulni. A könyv példákra építve, jól követhetően vezet be az Apple iPhone SDK alapjaiba, és rendszerezett ismeretanyagot ad az Objective-C nyelven készült iPhone-alkalmazások programozásának módszereiről. Az egyes fejezetek feladatainak feldolgozásakor felfedezhetjük azt az egyszerű logikát, amely az iPhone-alkalmazások létrehozásának lépései mögött van. A könyv végére érve készen állunk arra, hogy magabiztosan tekintsünk a következő iPhone-programozási feladatra.
    A könyv főbb témái:
♦ A kimenetek és a műveletek alapfogalmai: hogyan működik együtt a programkód a vizuális elemekkel az Interface Builderben?
♦ A nézetek, amelyekből az iPhone-alkalmazás felhasználói felülete (UI) felépül;
♦ Eszközsáv- és navigációalapú alkalmazások fejlesztése;
♦ A Tábla nézet és az adatsorok megjelenítése;
♦ Az alkalmazások beállításainak kezelése és megőrzése;
♦ Több érintéses szolgáltatások megvalósítása az iPhone–alkalmazásokban;
♦ iPhone-animációk kialakítása különböző módszerekkel

Wei-Meng Lee a Developer Learning Solutions cég alapítója, amely a legújabb Microsoft- és Apple-technológiák gyakorlati oktatására szakosodott. Rengeteg online publikációt közöl. Wei-Meng Lee a Professional Windows Vista Gadgets Programming and C# Programmer’s Reference szerzője is.     A Wrox Beginning kézikönyvek (kezdőkönyvek) célja az, hogy megkönnyítsék a programozási nyelvek és technológiák megtanulását. Rendszerezett, tematikus formában vezetnek végig az összes fontos módszeren.

Letölthető anyagok

  Tartalomjegyzék
  Bevezetés
  1. fejezet
  A szerző bemutatása
  A könyv borítója és impresszuma