Vissza a főoldalra
Újdonság! Szeptember 16-ig előrendelhető 20% kedvezménnyel!

Alex Mackey
A .NET 4.0 és a Visual Studio 2010
B5, keménytáblás ♦ 608 oldal ♦ ISBN 978-963-9863-17-0 ♦ 9 000 Ft áfával
A .NET 4.0 és a Visual Studio 2010

Lényegre törő bevezetés a .NET 4.0, a Visual Studio 2010 és a kapcsolódó technológiák új szolgáltatásaiba

„Kedves Olvasó!
    A .NET-fejlesztők számára nagyon izgalmas időket élünk, hiszen a Visual Studio 2010 és a .NET 4.0 megjelenése az új lehetőségek kimeríthetetlen tárházát hozta.
    A könyvben belemélyedünk a .NET 4.0 és a Visual Studio 2010 újdonságaiba, és megvizsgáljuk azokat a legfontosabb kapcsolódó rendszereket, amelyek támogatják ezt a technológiát. Ilyen például az ASP.NET MVC, a Windows Azure, a Silverlight 3 és a WCF-adatszolgáltatások.
    A könyv széles körű tudást kíván nyújtani. Célom, hogy rövid idő alatt képet kapjunk a .NET-fejlesztés világának új és izgalmas lehetőségeiről, így egészként tekintsünk az új technológiák lehetőségeire. Hivatásos fejlesztőként elég tapasztalattal rendelkezünk ahhoz, hogy magtaláljuk azokat a kiegészítő forrásokat, amelyekkel a számunkra érdekes területeken elmélyíthetjük a tudásunkat. Ám ehhez tudnunk kell, hogy milyen lehetőségek állnak a rendelkezésünkre, és ezek közül melyeket tudjuk hasznosítani. A könyv mindehhez nyújt segítséget.
    Remélem, hogy az Olvasó végül úgy fogja érezni, hogy a könyv élvezhető és könnyen olvasható bevezetést kínál a .NET 4.0 és a Visual Studio 2010 világába.”

Alex Mackey, Visual C# MVP

Letölthető anyagok

  Tartalomjegyzék
  Bevezetés
  1. fejezet
  A szerző bemutatása