Vissza a főoldalra
Cliff Atkinson
Ne vetíts vázlatot! A hatásos prezentáció
B5, kartonált ♦ ISBN 978-963-9863-03-3 ♦ 372 oldal + CD-melléklet ♦ 6 500 Ft áfával
Ne vetíts vázlatot! "Cliff ötletei alapján teljesen átdolgoztam a bemutatómat. A hatás elképesztő volt!"
- Pete Nelson, az Everywhere Marketing alapítója és vezérigazgatója

    Elgondolkozott-e már azon, hogy közönsége mire emlékszik a PowerPoint-prezentációja után? Ha sok szöveget, hosszú vázlatot vetített, bizonyára nem sokra. Prezentációja sokkal hatékonyabb lesz, ha egyszerű stílust választ. Ha mindenki ugyanolyan sima, fényezett és tökéletes stílust alkalmazna, minden prezentáció egyformán nézne ki. Ha szemben az átlaggal, valami egyszerűt választ, kitörhet a PowerPoint vizuális unalmából, és emlékezetessé teheti szereplését. Ez a könyv a Ne vetíts vázlatot! módszert mutatja be, amellyel könnyen és gyorsan készíthet - és adhat elő - olyan prezentációkat, amelyek minden szava megmarad a hallgatóságban.
    Engedje szabadjára a bemutató mögötti történetet – és felejtse el az unalmas felsorolásokat! Cliff Atkinson, a kommunikációs szakértő lépésről lépésre vezeti végig az Olvasót három lépésből álló új módszerén, amelynek alkalmazásával a bemutatókkal nagyobb hatást lehet elérni. A klasszikus elbeszélési technikák és a vizuális közlések együttes alkalmazásával gazdag és figyelemfelkeltő bemutatók készülhetnek. Ha a legfontosabb dolgokat másképp írjuk fel és adjuk elő, így az ötletek gyorsan életre kelnek.
    Összpontosítás: Hogyan lehet a legjobb ötleteket kiszűrni, és egyszerű, hatásos kísérőszö-veggel előadni?
    Magyarázat: A diavetítéssel illusztált ötletek a mondanivaló és a vizuális elemek megfelelő keverékét hozzák létre.
    Figyelemfelkeltés: A diák szövegének felolvasása helyett érdemes kapcsolatot teremteni a közönséggel – és még hatásosabb bemutatót tartani.

A CD-melléklet tartalma: Cliff egyedi sablonjai, amelyekkel az Olvasó saját bemutatóját felépítheti; ellenőrzőlisták a bemutatók összeállításához; a teljes könyv elektronikus formában – és sok minden más.

Lapozzon bele a könyvbe!

  Tartalomjegyzék
  Bevezetés
  1. fejezet
  A szerző bemutatása